Szendvicspanel oldalfalra

Látszó rögzítésű falpanelek

A panelek rögzítéséhez használt csavarok fejei a fegyverzeten kívül maradnak, így azokat szegőkkel, takaró lemezekkel kell eltakarni, ha esztétikus megjelenést szeretnénk biztosítani.

Rejtett rögzítésű falpanelek

Ezeknél a falpaneleknél a csavarfejek rejtve maradnak, így azok miatt nem kell külön szegőket alkalmazni. Egyenletesebb felületet és szebb megjelenést kölcsönöz az épületnek.

Hűtőház falpanelek

Ezek csatlakozásának speciális kiképzése biztosítja a fokozott hőszigetelést és párazárást a 0 fok alatti hűtőházak, konténerek kivitelezésénél.

Szendvicspanel oldalfalra, álmennyezethez (PUR vagy PIR habbal)

Az energiatakarékosság egyre fontosabb szerepet játszik az építőiparban, a szektor figyelme ennek megfelelően pedig olyan építőanyagokra irányul, amelyek már önmagukban hordozzák a magas hőszigetelési értékkel bíró alapanyagot is.

A szendvicspanel egy speciális, egyenes felületű panel, külső és belső oldalfalak, előre gyártott boxok, hűtőkamrák, virágos standok, gördülőajtók, álmennyezetek kialakításához, ezen kívül ideális elem olyan projekteknél, ahol könnyű, masszív és hőszigetelő alapanyagra van szükség. A szendvicspanel különböző verziói (sávos, mikroprofilozott, hornyolt, sima, domborított, szinuszhullámos) áttekinthetőséget, egyszerűséget és szabályosságot kölcsönöznek az épületnek.